Maia Sandu: Dacă veţi auzi că voi închide bisericile sau că mi-am schimbat orientarea sexuală, să știți că sunt minciuni de la consultanții lui Igor Dodon

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 16 octombrie, 2020, 12:13

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), tot ea candidat din partea formațiunii politice în cadrul alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie, admite că în următoarea perioadă vor circula multe falsuri în spațiul public. Maia Sandu susține că consultanții lui Igor Dodon vor lansa cele mai neverosimile şi deocheate falsuri despre ea.

Maia Sandu spune că „sirienii trăiesc”, făcând aluzie la o informație falsă care s-a vehiculat în campania electorală din 2016.

„În următoarele săptămâni, o să auziți cele mai neverosimile lucruri și cele mai deocheate falsuri despre mine. Dacă veţi auzi că voi închide bisericile, sau că mi-am schimbat orientarea sexuală,sau că sunt agent al extratereştrilor sau masonilor, sau că voi pune hotar pe Nistru, să ştiţi că toate aceste minciuni vin de la consultanţii lui Igor Dodon”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS și-a îndemnat susținătorii să fie pregătiți pentru orice fel de informații false.

„Nu m-aș mira să aud că voi închide alimentarele, cimitirele sau Președinția. Începe etapa cea mai murdară a acestei campanii electorale. Să ne punem centurile de siguranță și să nu ne lăsăm prinși în capcanele ale lui Igor Dodon și să mergem cu încredere spre victorie”m, a adăugat lidera PAS.

„Ludmila Muntean, responsabila pe comunicare a candidatului la prezidențiale Igor Dodon, a declarat pentru COTIDIANUL că „e multă fantezie în staff-ul doamnei Maia Sandu”.

„În staff e multă frică naivă și neîntemeiată. Le dorim să fie mai realiști, atât în viață, cât și în politică, precum și în competiția electorală. Noi facem campanie discutând cu oamenii, fără a ne preocupa de fobiile și de imaginea contracandidaților”, a declarat Muntean.

Amintim că în 2016, Igor Dodon și Maia Sandu au luptat în turul II pentru fotoliul de președinte, însă candidata PAS a pierdut în favoarea candidatului PSRM, Igor Dodon, înregistrând un scor de 47,89%, în timp ce contracandidatul său a acumulat 52,11%.

Pentru alegerile din 1 noiembrie curent, CEC a înregistrat în cursa electorală opt concurenţi electorali: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X