„Totul va fi bine”. Dodon crede că au fost respectate măsurile epidemiologice de Hramul Capitalei: Am fost la toate concertele (VIDEO)

Autor: , in Social / 16 octombrie, 2020, 17:49

Igor Dodon susține că la evenimentele desfășurate de Hramul Chișinăului au fost respectate toate măsurile epidemiologice. Președintele afirmă că a fost prezent la toate concertele care au avut loc în sectoarele Capitalei și nu a observat nicio încălcare.

„Eu consider că toate evenimentele care au avut loc de Hramul Chișinăului au fost petrecute foarte bine, profesionist, cu respectarea la maximum a normelor din partea conducerii Primăriei. Imaginați-vă că nu avea să aibă loc niciun eveniment. Credeți că era să fie mai puțină lume pe străzi? Eu cred că era să fie la fel de multă lume. Dar, în toate locațiile unde au fost organizate concerte, eu am fost la toate. Au fost 50 de scaune, la distanță, au fost asigurate măști și dezinfectant pentru toți”, a declarat Dodon.

Președintele îi ține apărarea primarului Capitalei, menționând că în cazul în care nu ar fi fost organizate evenimente, oricum aveau să existe critici.

„Eu cred că primarul general a făcut tot posibilul pentru a asigura respectarea normelor. Am văzut că unii fac declarații împotriva primarului. Dacă nu făcea nimic – era să fie criticat, dacă a făcut – tot este criticat. Eu cred că totul va fi bine, inclusiv în municipiull Chișinău”, a argumentat șeful statului.

Vezi și: „Adevărată casă de nebuni”. Argumentele IGP și ale edilului privind încălcarea normelor epidemiologice de hramul Capitalei

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Sa aflat misterul de ce Kitaet a dat ortul lui rebe, Batrancu sa molipsit, i-ar Igori Kuliokovici – habar n-are ! Marionetele gonflabile sunt doar purtatoare de virus, dar nu se inbolnavesc.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X