Accident la Drochia: Un tânăr a decedat, iar altul se află în stare gravă. Detalii (FOTO)

Autor: , in Actualitate / Social / 18 octombrie, 2020, 12:01

Un accident în care au fost implicate două mașini s-a soldat cu un deces și un rănit. Tragedia s-a produs la data de 17 octombrie, în localitatea Ochiul Alb din raionul Drochia. Polițiștii au stabilit că unul dintre șoferi s-a răsturnat cu mașina, după ce a ieșit la depășire și nu a menținut distanța laterală.

Ofițera de presă a Poliției Drochia, Ina Moscalciuc, a declarat pentru Cotidianul.md că o mașină Opel Corsa s-a ciocnit cu un automobil Seat Ibiza pe care o depășea.

În urma impactului, automobilul Seat Ibiza, condus de un bărbat de 74 de ani, a derapat de pe carosabil și s-a tamponat într-un pilon. Mașina Opel Corsa s-a inversat.

Șoferul de 28 de ani care se afla la volanul mașinii Opel Corsa, dar și pasagerul acestuia – în vârstă de 26 ani, au fost transportați la Spitalul Raional Drochia. Din cauza traumatismelor grave, tânarul de 28 ani a decedat în drum spre spital.

Tânărul de 26 de ani a fost internat în stare gravă.

Foto: IP Drochia

Potrivit surselor deschide.md, șoferul de 28 de ani, acum o lună ar mai fi fost implicat într-un accident rutier.

Oamenii din Ochiul Alb susțin că nu cunosc care au fost cauzele accidentului, însă cel mai probabil ar fi fost viteza excesivă. Cei doi tineri au fost observați de mai multe ori gonind cu viteză pe drumurile din sat.

Tânărul de 28 de ani ar mai fi fost implicat într-un accident rutier grav. Atunci a scăpat cu zile, iar mașina a fost grav avariată și ar fi dat-o la fier vechi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X