(FOTO) Un tânăr a ajuns cu Porsche-ul pe scările monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt. Ce spun polițiștii despre accident

Autor: , in Actualitate / Social / 18 octombrie, 2020, 09:37

Un accident s-a produs sâmbătă, 17 octombrie, în centrul Capitalei. Șoferul unui automobil Porsche a intrat pe scările monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Cotidianul.md că oamenii legii au fost alertați despre accident la ora 22:30.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere. În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că un tânăr de 32 de ani a pierdut controlul volanului și a ajuns pe scările monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Capitalei”, a declarat Stati.

Șoferul a intenționat să vireze, însă mașina i-a alunecat pe carosabil.

„Deplasându-se pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, șoferul intenționa să efectueze manevra de virare spre strada Mitropolit Bănulescu-Bodoni, însă a pierdut controlul volanului, ajungând cu Porsche-ul pe scările monumentului”, a adăugat ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Fiind testat alcoolscopic, rezultatul a arătat 0.00 mg/l în aerul expirat. În urma incidentului nu au fost înregistrate persoane traumatizate.

Șoferul de 32 de ani riscă să se aleagă cu șase puncte de penalizare și o amendă de 1.500 de lei.

Foto: Cotidianul


Foto: Cotidianul

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X