(VIDEO) „Unor oameni le era rușine”. Vânzătorii unei piețe, obligați să poarte veste și chipiuri roșii. Ce spune staff-ul lui Dodon

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / Social / 18 octombrie, 2020, 15:55

Mai mulți vânzători de la o piață din orașul Hîncești au fost surprinși duminică, 18 octombrie, că poartă veste roșii cu inscripția „Președinte responsabil”, care este sloganul candidatului Igor Dodon la prezidențiale. Unii internauți susțin că comercianții ar fi fost obligați să poarte această „uniformă”, în caz contrar, nu vor fi lăsați să-și vândă marfa.

Fosta ministră a Justiției, Olesea Stamate, declară că vânzătorii ar fi fost presați de reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) să îmbrace veste și chipiuri, ambele de culoare roșie.

„La Hîncești, socialiștii utilizează resursele administrative pe față. La piață au fost distribuite geci și chipiuri cu steluță, și mulți vânzători au fost presați de ANSA să le îmbrace, în caz contrar, nu vor putea vinde producția (în special hala de carne și lapte). Sunt josnice aceste tehnici. Mi-era milă de oamenii cărora le era rușine să poarte aceste geci, dar nu aveau încotro, că trebuie să câștige un ban. Nu mai putem tolera mizeria și mârșăvenia socialiștilor corupți! E timpul să ne luăm viața în mâinile noastre și să votăm un președinte onest și curajos”, a anunțat ex-ministra Olesea Stamate.

Vezi și: „Cetățenii, sunați să li se spună că Dodon e candidatul cu cele mai mari șanse”. Ex-ministra Justiției a depus o sesizare la CEC și una la IGP (DOC)

La Hincesti socialistii utilizează resursele administrative pe față. La piață au fost distribuite geci și chipiuri cu…

Publicată de Olesea Stamate pe Duminică, 18 octombrie 2020

„Vânzătorii din hala cu carne de la piața din Hîncesti au astăzi o uniformă mai specială. Se zvonește în târg că dacă refuzi să îmbraci uniforma,atunci nu ai voie să-ți vinzi marfa. Sigur, sunt și susținători înrăiți ai culorii roșii, însă mulți zic că nu au avut de ales, căci în caz contrar ar fi rămas cu marfa la poarta pieții”, a scris Iulia Cobzac pe Facebook.

Ce spune staff-ul lui Igor Dodon

„Staff-ul electoral al candidatului Igor Dodon nu are nimic comun cu această acțiune. Dar a purta sau nu haine cu simbolica oricărui candidat la scrutin este un drept și o alegere personală a fiecărui cetățean”, a declarat Ludmila Muntean, responsabila pe comunicare a candidatului la prezidențiale Igor Dodon.

ANSA declară că nu cunoaște asemenea informații

Directorul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), Vladislav Cotici, susține că nu deține informații despre faptul că vânzătorii ar fi obligați să poarte veste și chipiuri de culoare roșie, dar că instituția va reveni cu o reacție.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Asa-i primit la sasilisti. Piar Ministru Iv. Ghicu, alias Socru mare Glamurosu, avea un consilier, cu glandele pe din afara, Dragancea paremi-se, un Badaran obraznic, debusolat si needucat. Nu putea Dodon sa angajeze un om cult, ca purtator de cuvinte ( singur se cam balbie, spunand minciuni) – a gasit-o pe L. Muntean. D-sa se inspira la greu de la drogata Zaharova, ori de la tirfa Skabeeva ( cu iz al statiei de purificare de pe Bic).

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X