Maia Sandu îl invită, din nou, pe Igor Dodon la dezbateri: „Este singurul oponent cu care vreau să mă bat”

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 19 octombrie, 2020, 23:02 Etichete: , ,

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și candidata la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, va participa doar la dezbaterile la care va participa și candidatul independent, Igor Dodon, pe care îl consideră singurul oponent în această campanie. Declarațiile au fost făcute luni 19 octombrie, la emisiunea „Cutia Neagră” de la postul de televiziune TV8. 

Maia Sandu a spus că Igor Dodon este singurul oponent în această campanie și va merge în dezbateri doar cu el.

„Eu merg la dezbateri cu Igor Dodon. Eu am spus de fiecare dată: în această campanie, singurul oponent este Igor Dodon. În cazul celorlalți candidați, noi luptăm pentru aceleași lucruri, nu ne batem între noi și asta ne spun și oamenii. Eu am sa merg la dezbateri, îl aștept, sper să-i treacă frica și să vină la aceste dezbateri”, a declarat lidera PAS.

Prin urmare, Maia Sandu l-a provocat pe candidatul susținut de PSRM, Igor Dodon, să vină la dezbateri cu ea, chiar dacă acesta a declarat anterior că în această campanie nu va participa la dezbateri cu concurenții săi electorali.

Aceasta nu este prima dată când Maia Sandu îl invită pe candidatul independent și susținut de PSRM, Igor Dodon, la dezbateri electorale. Politiciana l-a mai chemat o dată la o dezbatere publică, în prima săptămână a campaniei electorale, însă a rămas fără un răspuns.

Amintim că la sfârșitul lunii septembrie, Igor Dodon a anunțat că nu va participa la dezbaterile electorale televizate pentru primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie. Acesta și-a motivat decizia prin faptul că unii concurenți electorali doar asta așteaptă – să atace președintele în campanie, iar în loc de prezența în studiourile de televiziune, va merge să discute cu cetățenii în teritoriu.

Cotidinaul va reveni ulterior cu o reacție din partea staff-ului lui Igor Dodon.

Citește și: De ce Igor Dodon nu va participa la dezbaterile electorale? Perspectiva lui Igor Boțan și a lui Corneliu Ciurea.

De menționat că în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale, preconizate pentru prima zi a lunii noiembrie, s-au înscris opt candidați: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X