Ilan Șor „s-a întâlnit” cu Violeta Ivanov chiar în centrul orașului Orhei (STOP CADRU)

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 20 octombrie, 2020, 20:45

Violeta Ivanov, candidata Partidului Șor la funcția de președinte al Republicii Moldova a prezentat programul său la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Aceasta a vorbit în cadrul unui briefing de presă, organizat marți, 20 octombrie, despre obiectivele pe care și le propune, apoi a fost prezentat un clip video în care apare alături de Ilan Șor. Cei doi „s-au întâlnit” chiar în centrul orașului Orhei.

Într-un video care durează 17 minute, Violeta Ivanov și Ilan Șor discută despre problemele țării noastre. Candidata la prezidenție îi povestește despre campanie, iar la un moment dat, Ilan Șor chiar se salută cu trecătorii.

Aureliu Covalenco, avocatul lui Ilan Șor, a declarat că nu cunoaște unde se află clientul său.

Anterior, Marina Tauber a anunțat că liderul formațiunii, Ilan Șor, ar urma să se întoarcă în Republica Moldova în curând, cu informații surpriză despre președintele Igor Dodon.

Întrebată în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă când va fi Ilan Șor în Parlament, Tauber a răspuns: „poate mâine, poate poimâine, foarte și foarte curând”.

Menționăm că la data de 30 iulie, Ministerul Afacerilor Interne l-a anunțat în căutare națională și internațională pe inculpatul deputatul și fostul primar de Orhei, Ilan Șor. Acțiunea este pusă în sarcina Inspectoratului General al Poliției din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Șor, condamnat la 7, 5 ani de închisoare în primă instanță pentru devalizarea sistemului bancar, ar fi părăsit Republica Moldova la 14 iunie, cu un avion privat de pe aeroportul din Chișinău. Numele său nu apare însă în bazele de date ale Poliției de Frontieră.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X