Un bebeluș de 11 luni a murit într-o locuință cuprinsă de flăcări. A fost lăsat fără supraveghere alături de frații săi de 2 și 3 ani

Autor: , in Actualitate / Social / 21 octombrie, 2020, 18:03

Un bebeluș de 11 luni, lăsat fără supraveghere, a murit după ce locuința familiei sale a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul s-a produs în după amiaza zilei de miercuri, 21 octombrie, în satul Buciumeni, raionul Ungheni. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, băiețelul de 11 luni a fost găsit mort într-o locuință în care a izbucnit un incendiu. Corpul carbonizat al micuțului a fost scos de vecini, după ce aceștia au observat fumul dens ieșind pe geamurile casei. 

Solicitată de Cotidianul, ofițera de presă a IP UNgheni, a declarat că în casă, la momentul incendiului, se aflau trei copii – un bebeluș de 11 luni și doi copii de 2 și 3 ani, toții fiind lăsați fără supraveghere. Cel de-al patrulea și cel mai mare copil al familiei, care are cinci ani, se afla la grădiniță. 

Mama copiilor ieșise la magazin, iar tatăl plecase la muncă. Ambii părinți nu sunt angajați oficial nicăieri. 

Serviciul 112 a fost alertat la 12:42. La fața locului au fost solicitați pompierii, care, ajunși la fața locului, au stabilit că focul a afectat un pat și salteaua de pe acesta.

Conform primelor informații, s-a stabilit că în momentul izbucnirii focului, în casă se aflau patru copii fără supraveghere, trei dintre care au reușit să iasă.

Specialiștii urmează să stabilească în ce condiții a fost posibil generarea incendiului. Cazul este cercetat de organele de drept.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X