ebroky.com

Un angajat Institutului de Medicină Urgentă (IMU) din Capitală a decedat din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus. Anunțul a fost făcut joi, 22 octombrie, de către reprezentanții Spitalului de Urgență, care i-au dedicat, pe pagina de Facebook a instituției medicale, un ultim omagiu colegului care și-a dedicat 33 de ani din viață salvării vieților la IMU. 

„Condoleanțe familiei colegului nostru, Leonid Nagacevschi, care a pierdut lupta cu viața. Conducerea Institutului de Medicină Urgentă exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, colegilor de serviciu, prietenilor, rudelor, în legătură cu trecerea în nefiinţă a medicului neurochirurg categorie superioară, Leonid Nagacevschi, care a activat la IMU 33 de ani, fiind răpus de noul tip de coronavirus, COVID-19. Îl cunoaștem ca o persoană dedicată, implicată, activă și foarte muncitoare. IMU a pierdut un adevărat specialist și un om cu suflet mare”, se arată în mesajul colectivului.

„Cuvintele nu sunt îndeajuns să aline durerea, suferinţa şi deznădejdea. Aducem un ultim omagiu colegului nostru. Un gând de alinare şi sincere condoleanţe familiei îndurerate.  Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie şi să-i întărească” – este adresarea colectivului IMU pentru familia doctorului Leonid Nagacevschi.

De la începutul pandemiei 45 de lucrători medicali au decedat în urma infectării cu Covid-19.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here