(DOC) Ultimele actualizări: Condițiile impuse pentru cetățenii Republicii Moldova care vor să ajungă în alte țări

Autor: , in Actualitate / Social / 23 octombrie, 2020, 20:18

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) anunță vineri, 23 octombrie, despre actualizarea alertelor de călătorie. În tabelul publicat sunt informații despre starea de urgență, restricțiile de intrare, categoriile exceptate, prevederile privind tranzitul și măsurile pe plan intern.
Conform comunicatului emis de MAEIE, informațiile curente se bazează pe cele mai recente date disponibile și sunt colectate din surse naționale autorizate și publice.
Spre exemplu, în România este menținută interdicția de intrare pe teritoriul țării a cetățenilor străini, iar cei care vor să intre în Ucraina, inclusiv cu scopul tranzitării, trebuie să prezinte polița de asigurare și rezultatul negativ la testul COVID-19.

Totodată, pentru consultații telefonice, ministerul are activat Centrul de Apel al MAEIE al RM, care poate fi contactat la numerele: 0 80 090 990 – (gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova) sau +373 22 788 722 – din străinătate. Operatorii au program de luni până vineri, între orele 08.00 – 17.00 (ora Republicii Moldova). În afara programului cu publicul, puteţi expedia un mesaj prin e-mail la: callcenter@mfa.gov.md sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X