(FOTO) Expoziția de fotografie din parcul Valea Trandafirilor, dedicată medicilor, a fost vandalizată. Ce spun oamenii legii

Autor: , in COVID-19 / Social / 23 octombrie, 2020, 12:45

Expoziția dedicată medicilor care luptă în prima linie cu virusul COVID-19, organizată de fotograful Alex Iordache, a fost vandalizată. Pe o rețea de socializare, o internaută a publicat imagini în care se vede că fotografiile au fost mâzgâlite cu spray negru.

Fotograful a organizat în Parcul Valea Trandafirilor o expoziție de fotografii dedicată medicilor care recent a fost vandalizată.

„Încearcă să mai faci ceva frumos pentru oameni, pentru oraș (…) că poftim (…) îți piere cheful pentru totdeauna. Nesimțire. Vandalism”, a comentat Tatiana Marcu.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Cotidianul.md că oamenii legii s-au autosesizat pe marginea acestui caz.

„La fața locului s-au deplasat angajații Inspectoratului de Poliție Botanica pentru stabilirea tuturor circumstantelor. Polițiștii întreprind toate măsurile pentru a identifica persoanele care au comis această contravenție cu atragerea la răspundere conform legislației în vigoare”, a declarat Stati.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei a precizat că „după acumularea tuturor materialelor, agentul constatator va stabili sub incidenta cărui articol din Codul contraventional cad acțiunile indivizilor”.

Amintim că, fotograful Alex Iordache a realizat expoziția „Prinși în ungher”.

Vezi și: „Stau izolați și luptă pentru viața pacienților cu COVID-19”. Din culisele medicilor de la Urgență, după turele de muncă (VIDEO)

Foto: Facebook, Tatiana Marcu

Foto: Facebook, Tatiana Marcu

Foto: Facebook, Tatiana Marcu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X