(DOC) Prima plecare din Pro Moldova. Sergiu Sîrbu a părăsit partidul: Nu întotdeauna în viață merge exact conform planului stabilit

Autor: , in Actualitate / Politic / 23 octombrie, 2020, 16:47

Deputatul Sergiu Sîrbu a declarat că a părăsit partidul Pro Moldova. Anunțul a fost făcut vineri, 23 octombrie.

„Nu întotdeauna în viață merge exact conform planului stabilit iar uneori, pentru a merge înainte suntem puși în situația de a face un pas înapoi. Cel mai important este ca scopul final să fie cel stabilit și chiar dacă pe mai multe căi sunt sigur că va fi atins. De astăzi mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA”, a anunțat Sîrbu.

Sergiu Sîrbu a anunțat că în continuare va fi deputat neafiliat.

„Motivele sunt atât de ordin personal cât și profesional dar asta acum mai puțim contează. Le mulțumesc colegilor pentru înțelegere, susținere și colaborare frumoasă. La sigur vom avea încă multe ocazii să facem lucruri bune pentru țară”, a mai spus Sergiu Sîrbu.

În luna februarie curent, Sîrbu anunța că părăsește PDM și pune umărul la constituirea Partidului Pro Moldova, iar vineri, 23 octombrie, anunță că părăsește rândurile formațiunii respective.

Solicitat de COTIDIANUL, liderul Pro Moldova, Andrian Candu, nu a răspuns la telefon pentru o reacție.

Amintim că sătămâna trecută Sergiu Sîrbu a anunțat că o susține pe candidata Partidului Șor, Violeta Ivanov, la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X