Ruxanda Glavan, după ce alți trei deputați „Pro Moldova” au anunțat că părăsesc grupul parlamentar: „Îmi suspend calitatea de membru de partid”

Autor: , in Actualitate / Politic / 23 octombrie, 2020, 19:59

Ruxanda Glavan a anunțat în seara de vineri, 23 octombrie, că își suspendă calitatea de membru de partid și rămâne deputată neafiliată până la eventualele alegeri parlamentare anticipate. 

„Pentru a evita orice speculații, interpretări și teorii conspirative, precizez ca nu ader la niciun alt partid, nici măcar „neoficial” – cum le place unora sa zică. Voi face echipa cu toți cei care sunt anti-Dodon! Îmi voi continua activitatea în calitate de deputat neafiliat, în opoziție, până la alegerile parlamentare anticipate, care consider că trebuie să aibă loc în primăvară. La alegerile prezidențiale avem încă o ocazie să o luăm de la capăt, să construim țara cu oameni buni și demni. Opinia mea rămâne neschimbată: Igor Dodon trebuie să plece în istorie”, a scris aceasta, care a spus anterior că o susține la prezidențiale pe candidata Partidului „Șor”, Violeta Ivanov, pe pagina sa de Facebook.

Alți trei deputați – Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc și Eleonora Graur – au anunțat astăzi că părăsesc Grupul parlamentar „Pro Moldova”.

Președintele „Pro Moldova”, Andrian Candu, a transmis că oamenii din partid sunt „liberi să se retragă atunci când nu mai sunt PRO MOLDOVA”. Potrivit lui, „în procesul de edificare a formațiunii s-ar putea să mai pierdem colegi”.

Grupul parlamentar „Pro Moldova”, creat în februarie curent, iar ulterior fiind fondat și un partid cu aceeași denumire, este constituit din foști deputați democrați, mulți dintre care au făcut parte și din alte formațiuni politice.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X