Funcție importantă pentru soția deputatului socialist Lebedinschi

Autor: , in Actualitate / Politic / Populare / 24 octombrie, 2020, 11:52

Soția deputatului socialist Adrian Lebedinschi, Veronica Lebedinschi, a fost desemnată învingătoare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Instituției Publice Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare (CREPOR).

La concursul organizat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale au mai participat Dumitru Moscalenco, director adjunct al CREPOR, și Iurie Obor.

În declarația de avere și interese personale, depusă după învestirea în funcție, Veronica Lebedinschi indică pentru anii 2019 – 2020 un salariu total de aproape 182 de mii de lei de la Spitalul de Psihiatrie, precum și un venit de 35 de mii de euro obținut după ce a vândut un apartament. La fel, aceasta a mai primit peste 1700 de euro din darea în locațiune a unui apartament.

Soțul acesteia, Adrian Lebedinschi, a ridicat un salariu total de circa 178 de mii de lei de la Parlament. Familia Lebedinschi declară și alte venituri – în sumă de peste 5,5 milioane de lei.

Familia Lebedinschi deține un apartament de peste 221 de metri pătrați, procurat în 2019, două terenuri agricole și unul extravilan, un automobil Hyundai Santa Fe, unul Mercedes E220 și un Lexus ES 300H, ultimul fiind cumpărat în 2020, cu 22 de mii de euro.

Și cei doi frați ai lui Adrian Lebedinschi dețin funcții importante: Maxim Lebedinschi este secretar al Comisiei Electorale Centrale, iar Cornel Lebedinschi este secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X