Cei care au vandalizat expoziția de fotografie din parcul Valea Trandafirilor, dedicată medicilor, vor fi trași la răspundere

Autor: , in Actualitate / Social / 25 octombrie, 2020, 16:37

Expoziția dedicată medicilor care luptă în prima linie cu virusul COVID-19, organizată de fotograful Alex Iordache, recent a fost vandalizată. În acest sens, Primăria Chișinău a declarat că astfel de acțiuni le condamnă, iar persoanele ce se fac vinovate vor fi sancționate.

„Aceste acțiuni urmează a fi investigate de poliție, iar persoanele vinovate vor fi atrase la răspundere. Totodată, municipalitatea atenționează că obiectivele recent reabilitate sunt sub supraveghere video, iar persoanele care vor comite acțiuni de vandalizare sau furturi pe proprietate municipală vor fi sancționate”, anunță municipalitatea.

Vezi și: Expoziția de fotografie din parcul Valea Trandafirilor, dedicată medicilor, a fost vandalizată. Ce spun oamenii legii

Amintim că, fotograful Alex Iordache a realizat expoziția „Prinși în ungher”, iar acum câteva zile expozițiea foto dedicată medicilor din prima linie, amplasată în Scuarul Havuzului de la intrarea din Parcul „Valea Trandafirilor”, a fost vandalizată. Fotografiile fiind mâzgâlite cu spray negru.

Vezi și: „Stau izolați și luptă pentru viața pacienților cu COVID-19”. Din culisele medicilor de la Urgență, după turele de muncă (VIDEO)

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X