Circulația troleibuzelor destinate exclusiv pentru transportarea copiilor, suspendată în perioada vacanței de toamnă

Autor: , in Actualitate / Social / 25 octombrie, 2020, 15:05

Troleibuzele destinate exclusiv pentru transportarea copiilor își suspendă activitatea în perioada 26 – 30 octombrie. Regia Transport Electric Chișinău informează că măsura a fost luat în contextul plecării în vacanța de toamnă a elevilor.

Conform anului de studii 2020-2021, vacanța de toamnă începe pe data 24 octombrie și va dura până pe data 1 noiembrie. Toți copiii vor reveni la lecții pe data de 2 noiembrie.

Amintim că începând din data de 1 septembrie, odată cu începerea anului școlar, Primăria municipiului Chișinău a lansat un regim special de circulație a troleibuzelor şi autobuzelor de rută.Astfel, cu titlu de pilotare, în intervalul orelor 06:50 – 09:00, fiecare al patrulea troleibuz de pe rutele nr. 8, 10, 22, 24 şi 25 va fi destinat exclusiv pentru transportarea copiilor şi a unui însoţitor (după caz) spre școli şi grădinițe.

În cazul autobuzelor, conform unui orar prestabilit, se vor efectua modificări pentru rutele 5, 19, 23 şi 26.

Conform municipalității, măsurile sunt necesare în legătură cu prevenirea şi diminuarea răspândirii virusului COVID-19 pe teritoriul municipiului Chișinău, în scopul protecției copiilor în transportul public.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X