(VIDEO) Prezidențiale 2020: Întâlnire electorală cu scandal la Fălești: Dodon a refuzat să participe la dezbaterile propuse de Usatîi

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 25 octombrie, 2020, 10:11

Candidatului Partidului Nostru la alegerile prezidențiale, Renato Usatîi, a venit la o întâlnire electorală organizată de candidatul independent și susținut de PSRM, Igor Dodon, pentru a-i propune să desfășoare o dezbatere electorală în fața alegătorilor. Totuși, evenimentul s-a transformat în altercații, iar șeful statului în exercițiu a refuzat inițiativa lui Usatîi.

Totul a avut loc în dimineața zilei de duminică, 25 octombrie, în raionul Fălești.

Renato Usatîi susține că s-a prezentat la întâlnirea cu alegătorii organizată de Igor Dodon din motiv că vrea să-i adreseze câteva întrebări, în contextul în care ultimul refuză să participe la dezbaterile electorale.

„Ne aflăm în raionul meu natal. Și haideți să organizăm niște dezbateri frumoase. Eu am câteva întrebări la domnul Dodon, el poate să-mi adreseze întrebări”, a declarat Usatîi.

În momentul în care președintele în exercițiu și-a făcut apariția, unii l-au aplaudat, alții au scandat „rușine”. Renato Usatîi a fost înconjurat de paza lui Igor Dodon și nu a fost lăsat să urce pe scenă.

„Alegerile se vor termina, iar noi trebuie să trăim mai departe. Haideți să lăsăm în pace provocările”, a declarat Igor Dodon.

Pe fonul lozincilor rostite de Usatîi și susținători ai acestuia, Dodon și-a ținut discurscul în fața alegătorilor și grăbit a plecat. Într-un final, după mai multe de minute de scandal și altercații, întălnirea electorală a luat sfârșit.

Amintim că anterior și candidata PAS, Maia Sandu, l-a chemat la dezbateri pe Igor Dodon, ambele propuneri fiind refuzate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X