(NO COMMENT) Aplauze, pâine cu sare, flori și „rușine”: Cum a fost întâmpinat Dodon de alegătorii raionului Fălești

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 25 octombrie, 2020, 13:07

Întâlnirea electorală a candidatului independent și susținut de socialiști, Igor Dodon, cu alegătorii raionului Fălești a avut loc în altfel de circumstanțe. În momentul în care președintele în exercițiu și-a făcut apariția în incinta casei de cultură unde s-a planificat evenimentul, unii cetățeni l-au aplaudat, înmânat flori și pâine cu sare, alții au scandat „rușine”.

Întrevederea organizată de candidatul Igor Dodon cu alegătorii a fost dată peste cap de un alt pretendent la Președinție – Renato Usatîi. Candidatul Partidului Nostru și-a făcut apariția cu inițiativa de a organizat o dezbatere în contextul în care președintele în exercițiu refuză să participe în studiourile TV.

Vezi și: Prezidențiale 2020: Întâlnire electorală cu scandal la Fălești: Dodon a refuzat să participe la dezbaterile propuse de Usatîi

Întâlnirea electorală s-a transformat în altercații, iar cei prezenți în sală s-au împărțit în două tabere – unii au scandat „jos Dodon”, iar alții i-au cerut lui Usatîi să plece. Într-un final, Igor Dodon a refuzat propunerea lui Renato Usatîi și a părăsit grăbit locația, iar candidatul Partidului Nostru la prezidențiale a fost scos cu forța de către paza șefului statului în exercițiu.

Amintim că anterior și candidata PAS, Maia Sandu, la legerile prezidențiale l-a chemat la dezbateri pe Igor Dodon, ambele propuneri fiind refuzate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X