(VIDEO) Igor Dodon, huiduit și nu a fost lăsat de unii localnici să treacă la microfoane în cadrul evenimentului „Toamna de Aur” de la Criuleni

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 25 octombrie, 2020, 16:16

Igor Dodon a mers, sâmbătă, 24 octombrie, la Criuleni. Candidatul independent și susținut de socialiști nu a fost primit de toți localnicii. Unii i-au dat mâna și i-au adus mulțumiri, iar alții l-au huiduit, scandând „jos Dodon” și „jos mincinosul”. Totodată, potrivit publicației locale Est-Curier, Igor Dodon nu a fost lăsat să vorbească la târgul tradiţional de toamnă – „Toamna de aur”, eveniment organizat în centrul raional Criuleni.

Surse din comitetul organizatoric al sărbătorii au comunicat pentru Est-Curier că organizatorii au convenit să nu fie politizată sărbătoarea şi să nu fie transformată în platformă electorală pentru niciun candidat.

Vezi și: Prezidențiale 2020: Întâlnire electorală cu scandal la Fălești: Dodon a refuzat să participe la dezbaterile propuse de Usatîi

Candidatul Igor Dodon, însă, a decis să treacă cu alaiul său pe la criuleneni, în drum spre alte localităţi, fapt ce i-a nemulţumit pe susţinătorii altor prezidenţiabili. Potrivit sursei citate, câţiva dintre ei au făcut scut pe scările ce duc la aleea centrală a Centrului de Cultură şi Tineret „G. Sîrbu”, unde tocmai se desfăşura, la microfoane, ceremonia de omagiere a agricultorilor din raion, aşa încât preşedintele degrevat din funcţie să nu treacă spre ele.

Poliţiştii prezenţi la eveniment au cerut oamenilor care l-au huiduit pe Dodon să respecte ordinea publică.

Amintim că o situație similară a avut în dimineața zilei de duminică, 25 octombrie, unde întrevederea organizată de candidatul Igor Dodon cu alegătorii a fost dată peste cap de un alt pretendent la Președinție – Renato Usatîi. Candidatul Partidului Nostru și-a făcut apariția cu inițiativa de a organizat o dezbatere în contextul în care președintele în exercițiu refuză să participe în studiourile TV.

Întâlnirea electorală s-a transformat în altercații, iar cei prezenți în sală s-au împărțit în două tabere – unii au scandat „jos Dodon”, iar alții i-au cerut lui Usatîi să plece.

Citește și: (NO COMMENT) Aplauze, pâine cu sare, flori și „rușine”: Cum a fost întâmpinat Dodon de alegătorii raionului Fălești

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X