(VIDEO) Mesajul lui Andrei Năstase către polițiști, în prag de alegeri: „Rolul fiecăruia dintre dumneavoastră este unul extrem de important”

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 25 octombrie, 2020, 17:14

Candidatul Platformei Demnitate și Adevăr la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, Andrei Năstase, care este și fostul ministru al Afacerilor Interne, a venit cu un mesaj către polițiști în prag de scrutin. Pretendentul la șefia statului îi îndeamnă pe oamenii legii să-și facă datoria „cu demnitate și numai în beneficiul oamenilor și al țării”.

„Este foarte important pentru democrația din Republica Moldova ca aceste alegeri să se desfășoare normal, în condiții care să întrunească cadrul democratic al unui scrutin de o asemenea importanță. Rolul fiecăruia dintre dumneavoastră este unul extrem de important și vă rog, în calitate de cetățean, candidat și fost coleg al Domniilor Voastre, să vă faceți datoria așa cum, în timpul mandatului meu de ministru de interne, v-am îndemnat să o faceți, cu demnitate și numai în beneficiul oamenilor și al țării. Liberi de orice fel de presiuni, cu demnitate și fermitate, așa cum stă bine oricărui om mândru de uniforma pe care o poartă”, a precizat Năstase.

„Domnilor polițiști, alegerile din 1 noiembrie vor marca în mod esențial viitorul Republicii Moldova, viitorul nostru, al tuturor. Proiectul pe care l-am propus alături de echipa mea tuturor oamenilor țării se numește MOLDOVA DE MÂINE și este un proiect corect, realizabil și ancorat în realitățile noastre sociale și economice. Mă cunoașteți. Nu fac promisiuni deșarte. Am formulat angajamente și soluții pentru toate sectoarele noastre sociale și economice, pentru toate categoriile sociale, iar planul de dezvoltare ireversibilă a țării este susținut de valorile și principiile democratice, de morala și credința noastră strămoșească”, a mai adăugat pretendentul la Președinție.

Amintim că Andrei Năstase a fost la șefia Ministerului de Interne în Guvernul Sandu, învestit la data de opt iunie 2019 și demis la cinci luni de la înscăunare – 12 noiembrie 2019.

Pentru alegerile din 1 noiembrie curent, CEC a înregistrat în cursa electorală opt concurenţi electorali: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X