O ucraineancă, reținută în toiul nopții pentru traversarea ilegală a frontierei. Ce le-a spus polițiștilor moldoveni

Autor: , in Social / 27 octombrie, 2020, 13:46 Etichete: ,

Polițiștii de frontieră moldoveni au reținut noaptea trecută o cetățeană a Ucrainei, care a traversat ilegal hotarul țării noastre. Femeia le-a spus polițiștilor că a încercat în acest mod să scape de concubinul agresiv. 

Incidentul a fost consemnat pe data de 27 octombrie. Grupul operativ de intervenție a Sectorului a fost alertat puțin după miezul nopții de prezența unei persoane în zona de responsabilitate.

Persoana s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 40 de ani, care a fost reținută pentru trecerea ilegală a frontierei de stat. Aceasta se deplasa pe direcția localităților Cervonoe (Ucraina) – Ucrainca (Republica Moldova).

Din cercetările preliminare s-a constatat că femeia este cetățeană a Ucrainei, care își dorea să ajungă la o rudă domiciliată în raionul Căușeni. Audiată, persoana și-a recunoscut acțiunea ilegală motivând că încerca să fugă de concubinul agresiv.

În prezent, persoana este reținută la sediul Direcției regionale Est.

Prin urmare, pe numele ei a fost întocmit proces verbal de audiere și constatare a infracţiunii prevăzute de art. 362 al. (1) Cod Penal al Republicii Moldova. Cercetările vor continua până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X