Octavian Țîcu: Îl vom propune pe Traian Băsescu la funcția de prim-ministru, dacă voi câștiga alegerile prezidențiale

Autor: , in Politic / Prezidențiale 2020 / 27 octombrie, 2020, 20:47

Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la alegerile prezidențiale Octavian Țîcu spune că în cazul în care va fi ales de cetățeni în funcția de șef de stat îl va propune pe Traian Băsescu, fostul președinte al României, la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Declarația a fost făcută la dezbaterile electorale de la TV8.

„Îl vom propune pe Traian Băsescu la funcția de prim-ministru pentru ca să fie posibilă realizarea unirii Republicii Moldova cu România. Aceste procese vor fi asumate de către statul român, împreună cu Uniunea Europeană”, a spus Traian Băsescu.

Întrebat care este șansa să fie susținută candidatura lui Băsescude Parlament, Octavian Țîcu a răspuns:

„Candidatura acestuia depinde de procentajul pe care-l vom avea în alegeri. Cred că Traian Băsescu va accepta, întrucât PUN este proiectul lui”.

Pentru alegerile din 1 noiembrie curent, CEC a înregistrat în cursa electorală opt concurenţi electorali: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.

Citește și: Raport CJI: Patru din zece posturi TV favorizează masiv anumiți candidați. Cine este cel mai privilegiat (DOC)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X