miercuri, octombrie 28, 2020


Tânărul, care și-ar fi înjunghiat acum 12 zile iubita, rămâne în arest. Magistrații au respins contestarea depusă de avocat

Autor: , in Actualitate Social , - 17:57

Tânărul în vârstă de 18 ani, care și-ar fi înjunghiat acum 12 zile iubita cu doi ani mai mică, va fi cercetat penal în continuare în arest. Magistrații Curții de Apel Chișinău au respins contestarea depusă de către avocatul, Valentin Fediuc. Mai exact, apărarea a solicitat anularea măsurii preventive dictată săptămâna trecută pe numele clientului său de Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Ciocana. 

Ședința de judecată de la Curtea de Apel Chișinău a avut loc prin intermediul sistemului videoteleconferință, iar învinuitul nu a fost escortat în instanță.

Contactat de Cotidianul, avocatul, Valentin Fediuc, a declarat că se va pronunța pe marginea deciziei de astăzi, după ce va primi hotărârea motivată.

La sfârșitul săptămânii trecute, învinuitul s-a reîntors împreună cu procurorii și polițiștii în apartamentul din Capitală, unde ar fi fost comisă crima. Acesta a povestit în detalii cum ar fi ucis-o pe iubita sa.

Vezi și: (VIDEO EXCLUSIV) Imagini de la reconstituire: Declarațiile tânărului învinuit că și-ar fi înjunghiat iubita de 16 ani

Omorul a avut loc în data de 16 octombrie. După comiterea crimei, tânărul ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, potrivit procurorilor.

Corpul neînsuflețit al fetei a zăcut în jur de patru zile în locuință, perioadă în care presupusul infractor a umblat pe străzile Chișinăului.

El a fost reținut după ce sora victimei a alertat oamenii legii. Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru omor intenționat și riscă detenție pe viață.

Cei doi iubiți se cunoșteau de un an, însă aveau o relație mai apropiată de patru luni.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *