Tânărul învinuit de omorul iubitei sale, escortat la Curtea de Apel Chișinău. Magistrații vor decide dacă va scăpa sau nu de arest

Autor: , in Actualitate / Justiție / 28 octombrie, 2020, 11:28

Magistrații Curții de Apel Chișinău urmează să decidă, dacă tânărul, care și-ar fi înjunghiat acum 12 zile iubita, va fi cercetat penal în continuare în arest sau va fi eliberat. Judecătorii vor examina contestarea depusă de către avocatul, Valentin Fediuc. Mai exact, apărarea solicită anularea măsurii preventive dictată săptămâna trecută pe numele clientului său de Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Ciocana. 

La sfârșitul săptămânii trecute, învinuitul s-a reîntors împreună cu procurorii și polițiștii în apartamentul din Capitală, unde ar fi fost comisă crima. Acesta a povestit în detalii cum ar fi ucis-o pe iubita sa.

Vezi și: (VIDEO EXCLUSIV) Imagini de la reconstituire: Declarațiile tânărului învinuit că și-ar fi înjunghiat iubita de 16 ani

Omorul a avut loc în data de 16 octombrie. După comiterea crimei, tânărul ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, potrivit procurorilor.

Corpul neînsuflețit al fetei a zăcut în jur de patru zile în locuință, perioadă în care presupusul infractor a umblat pe străzile Chișinăului.

El a fost reținut după ce sora victimei a alertat oamenii legii. Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru omor intenționat și riscă detenție pe viață.

Cei doi iubiți se cunoșteau de un an, însă aveau o relație mai apropiată de patru luni.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *