Vitalie Dragancea are o nouă funcție! Unde va activa fostul consilier al premierului Ion Chicu

Autor: , in Actualitate / Politic / 28 octombrie, 2020, 17:48

Vitalie Dragancea, unul dintre cei mai cunoscuți consilieri ai premierului Ion Chicu, are o nouă funcție. Acesta activează la S.A. „Termoelectrica”. Informația a fost confirmată oficial pentru COTIDIANUL.

Vitalia Dragancea a declarat pentru COTIDIANUL că activează la Termoelectrica încă din luna septembrie.

„Da, activez la Termoelectrica. Mai mult, sunt și consultantul directorului S.A. „Termoelectrica”, Veaceslav Eni. Dânsul și-a setat niște sarcini care m-au prins și pe mine. Ne-am propus să întreprindrem niște măsuri prin care facem mai bine-cunoscută activitatea Termoelectrica”, a declarat Dragancea.

La începutul lunii octombrie, se zvonea că Dragancea ar urma să pășească în domeniul diplomației. Atunci, fostul consilier guvernamental, Vitalie Dragancea, a negat precum că ar fi primit o astfel de propunere de a deveni ambasador, menționând că această funcție „nu este meseria potrivită”.

Miercuri, 28 septembrie, l-am întrebat pe Dragancea dacă a fost cumva în poziția de a alege între aceste două oferte, la care ni s-a menționat că:

„Când a fost generat zvonul, am făcut câteva declarații, apoi am închis telefonul. Nu am treabă cu diplomația și nici nu mă interesează. Trebuie de întrebat pe cel care a lansat zvonul. Dacă aș fi avut așa intenție, atunci eram primul care știa, dar chiar am fost surprins de această noutate. Este doar o minciună care probabil a fost generată din plictiseală”, a menționat Vitalie Dragancea.

Consilierul pe comunicare al prim-ministrului Ion Chicu, Vitalie Dragancea, a demisionat din funcție în luna iulie. Reprezentanta Direcției comunicare și protocol, Aura Revenco, a menționat că cererea de demisie a acestuia a intrat în vigoare la 10 iulie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *