Usatîi o copiază pe Sandu? Candidatul Partidului Nostru recunoaște că site-ul său de campanie e o reproducere a paginii web a PAS-ului

Autor: , in Politic / Prezidențiale 2020 / 29 octombrie, 2020, 23:19

După ce internauții au depistat asemănărea covârșitoare dintre site-urile de campanie ale celor doi candidați la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi recunoaște că și-a creat pagina web, după modelul celei deținute de către Maia Sandu, întrucât a văzut-o și i-a fost pe plac. 

„Mi-a plăcut site-ul Maiei Sandu și repejor am vorbit cu băieții și au făcut o copie”, a declarat candidatul Partidului Nostru la prezidențiale.

Declarația a fost făcută în studioul postului de televiziune Pro TV, în timpul dezbaterilor dedicate scrutinului prezidențial.

 

 

 

Asemănarea izbitoare dintre site-ul de campanie al candidatei PAS la scrutinul prezidențial și cel al aspirantului la fotoliul de șef de stat al Partidului Nostru a stârnit discuții aprinse în mediul on-line.

Ulterior, Maia Sandu a ținut să precizeze că site-ul de campanie a fost realizat de către specialiști din cadrul formațiunii politice, ci nu de către angajații unei companii specializate.

„Site-ul a fost elaborat de oamenii PAS, nu de o companie, ca să putem, să suspectăm că o companie a făcut pentru un partid și după a făcut același lucru pentru alt partid. Cum s-a ajuns că și Partidul Nostru arată ca la noi, nu știu?! Până la urmă, dacă oamenii vor să învețe de la PAS, noi nu ne supărăm”, a declarat lidera PAS.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X