Foto: ZdG

Vicepreședinta Partidului Șor susține că liderul formațiunii, Ilan Șor, ar urma să ocupe funcția de premier. Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment organizat de formațiunea politică, joi, 29 septembrie.

„Eu mă bucur și mă mândresc că echipa noastră este condusă de Ilan Șor (…) A făcut deja foarte multe pentru Republica Moldova (…0 Este cel mai bun gospodar, cel mai bun manager Cu siguranță, în curând va conduce țara noastră, în calitate de prim-ministru. Vom trăi mai bine decât în alte țări europene”, a declarat Tauber.

Vezi și: Ilan Șor „s-a întâlnit” cu Violeta Ivanov chiar în centrul orașului Orhei (STOP CADRU)

Menționăm că, la data de 1 noiembrie se vor desfășura alegerile prezidențiale. După consultarea fracţiunilor parlamentare, preşedintele Republicii Moldova este cel care desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru.


Amintim că în august 2019 deputatul Ilan Șor a rămas fără imunitate parlamentară, aceasta fiindu-i ridicată la solicitarea procurorului general interimar, Dumitru Robu. Astfel, Șor poate fi arestat, dacă va fi identificat.

Șeful Interpol Moldova, Viorel Țentiu, declara la finele lunii august că autoritățile Republicii Moldova au trimis o solicitare separată în Israel pentru a verifica dacă Ilan Șor se află acolo, Interpol confirmând aflarea acestuia acolo. De menționat că Israel nu își extrădează cetățenii, iar Șor deține și cetățenia Israelului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here