Un alt cetățean al Republicii Moldova a fost răpit de reprezentanții structurilor de la Tiraspol

Autor: , in Actualitate / Social / 29 octombrie, 2020, 17:37

În dimineața zilei de joi, 29 octombrie, pe podul dintre localitățile Sănătăuca și Camenca, reprezentanții structurilor de la Tiraspol au răpit un cetățean al Republicii Moldova, locuitor din stânga Nistrului, care se deplasa spre locul de muncă.

„Cetățeanul a fost urcat cu forța într-un automobil și transportat într-o direcție necunoscută. Nu se cunoaște nimic despre locul aflării lui și nici despre starea în care se află. Acest caz revoltător de încălcare a drepturilor fundamentale ale omului și de sfidare a actelor de bază ale operațiunii de pacificare se adaugă la lista fărădelegilor comise pe parcursul lunii octombrie de așa-numitul „mgb” în sectorul de Nord al Zonei de Securitate, iar delegația Republicii Moldova consideră că a fost posibil inclusiv datorită toleranței unor membri ai Comisiei care refuză chiar și punerea în ordinea de zi a problemei în cauză”, transmite Delegația Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control într-un comunicat de presă.

Membrii Comisiei Unificate de Control au avut astăzi o întrunire la Bender, dar, nefiind aprobată ordinea de zi, ședința Comisiei Unificate de Control a fost amânată cu o săptămână.

În luna octombrie, forțele de securitate de la Tiraspol au răpit alți patru cetățeni ai Republicii Moldova, printre care un polițist de la Florești.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X