Captură video

Dodon refuză să participe la dezbaterile electorale, dar Usatîi a găsit o soluție în această situație. Candidatul Partidului Nostru la scrutinul prezidențial, Renato Usatîi, a adus macheta lui Igor Dodon, care avea atașată o pungă cu calendar. S-a întâmplat în cadrul unei dezbateri televizate la PRO TV Chișinău, la care a fost invitat atât Usatîi, cât și Dodon. 

„L-am adus pe Dodon, deoarece el evită să vină la dumneavoastră. Îl aduc, deoarece să-l vadă cetățenii, să-i facem puțină publicitate, că stau singur parcă sunt orfan. Haidem, Igor Nicolaeci! L-am pus măcar să avem un monument al corupției în sală. Să asculte și el atent ce avem de gând să facem cu el, inclusiv după alegeri”, a menționat Usatîi.

Mai mult decât atât, liderul Partidului Nostru a declarat că are zeci de machete de acest fel pe care planifică să le instaleze în toate raioanele Republicii Moldova, după alegerile prezidențiale.

„În fiecare raion din Republica Moldova după alegeri vom instala câte un Dodon ca monument al corupției al Republicii Moldova, cu „culiocul” foarte frumos”, a mai declarat liderul Partidului Nostru.

Până acum, candidatul la funcția de președinte, Igor Dodon, nu a participat la nicio dezbatere electorală pentru scrutinul din 1 noiembrie.

În luna mai a acestui an, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a adus o pungă cu calendar și la Președinție.

S-a întâmplat, după ce deputatul Platformei DA, Iurie Reniță, a făcut publice imagini video, care ar fi fost făcute la întâlnirea de vara trecută dintre Igor Dodon, Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov.

În timpul întrevederii, liderul informal al PSRM ar fi luat o pungă cu bani de la fostul șef al PDM.

Igor Dodon, însă a negat mai târziu acțiunile.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here