Traficul pe un perimetru al str. A. Mateevici din Chișinău, suspendat pentru două săptămâni. Cum va circula transportul public

Autor: , in Actualitate / Social / 30 octombrie, 2020, 20:07

Traficul rutier pe str. Alexei Mateevici, în perimetrul străzilor Vlaicu Pârcălab și Vasile Alecsandri, va fi suspendat în perioada 2 – 16 noiembrie, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din str. Vlaicu Pârcălab.

Astfel, conform unui comunicat emis de Primăria municipiului Chișinău, în perioada menționată, circulația transportului public va fi redirecționată:

Troleibuze:

Ruta nr. 2 – itinerarul rutei se modifică după cum urmează: de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Rutele nr. 3 și nr. 10 – itinerarul rutelor se scurtează până la str. A. Mateevici;

Ruta nr. 24 – itinerarul rutei se suspendă.

Autobuze:

Ruta nr. 11 – itinerarul se modifică după cum urmează – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Ruta nr. 124

Tur –  de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit;

Retur – de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. A. Mateevici, str. Armenească, str. A. Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 188 – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X