COVID-19 a luat viața unei doctorițe din Bălți. Femeia a lucrat timp de 40 ani în sistemul medical

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 31 octombrie, 2020, 18:01 Etichete: ,

Noul coronavirus continuă să facă victime în Republica Moldova. De această dată, a răpus o angajată a Centrului Perinatologic Bălți, anunță TVN

Este vorba despre Tamara Alexandriuc, în vârstă de 67 de ani. Doctorița a activat mai bine de 40 ani în sistemul medical, în calitate de obstetrician-ginecolog la Centrul Perinatologic Bălți.

Potrivit sursei, femeia s-a stins din viață în această noapte, în urma complicațiilor provocate de COVID-19.

„Aducem sincere condoleanțe rudelor îndurerate, colegilor și prietenilor. Cu regret anunțăm că în această săptămână sistemul medical din municipiul Bălți a pierdut trei cadre medicale de înaltă calificare. Dumnezeu să-i odihnească în pace”, se arată în mesajul de condoleanțe publicat pe site-ul TVN.

„Nu-mi vine să cred. A fost o prietenă de încredere și bună. O cunosc personal, a fost receptivă, prietenoasă, cât de bine a făcut pentru mulți, cum a vorbit mereu bine despre fiicele ei. Ce păcat…”, a scris o apropiată pe pagina de Facebook a Tamarei Alexandriuc.

Menționăm că potrivit datelor actualizate prezentate de Ministerul Sănătății la data de 30 octombrie 2020, de la începutul pandemiei în Republica Moldova au fost înregistrate 75.201 cazuri de COVID-19, dintre acestea, 1.766 s-au soldat cu deces.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X