(LIVE) Renato Usatîi, în fața presei după închiderea secțiilor de votare din R. Moldova: Mâine vom sesiza Procuratura

Autor: , in Politic / Prezidențiale 2020 / 1 noiembrie, 2020, 22:31

Candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidențiale de duminică, 1 noiembrie, Renato Usatîi, susține un briefing de presă după închiderea secțiilor de votare din Republica Moldova.

Renato Usatîi susține că deține probe, potrivit cărora, votul unor alegători a fost cumpărat, iar în acest sens mâine, 2 noiembrie, va sesiza Procuratura.

„Vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor care ne-au susținut. Mulțumesc tuturor cetățenilor din R. Moldova și diaspora. Am văzut că au apărut unele sondaje, sunt aberații”, a declarat Usatîi.

Candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidențiale susține că „sondajele nu sunt reale, iar Igor Dodon a achitat pentru ca Andrei Năstase să ocupe un procentaj mai mare”.

„Datele sondajelor sunt greșite cu cel puțin 30% (…) Vă promit că nu o să vă trădez. Mulțumesc tuturor pentru implicare”, a conchis Renato Usatîi.

În final, Usatîi a precizat că va comenta în detalii scrutinul prezidențial după ce vor fi procesate peste 20% din procesele verbale.

La alegerile prezidențiale din 1 noiembrie au candidat opt persoane: Renato Usatîi (Partidul Nostru), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon (independent, susținut de PSRM), Violeta Ivanov (Partidul „Șor”) și Maia Sandu (PAS), Octavian Țîcu (PUN) și Dorin Chirtoacă (Blocul electoral UNIREA).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X