Rusia: Oligarhul Vladimir Marugov, supranumit „regele mezelurilor”, a fost ucis în saună cu o arbaletă

Autor: , in Externe / 2 noiembrie, 2020, 19:43 Etichete: , ,

Oligarhul rus Vladimir Marugov, cunoscut ca „regele cârnaților”, a fost ucis cu arbaletă. Totul s-a întâmplat în casa omului de afaceri dintr-o suburbie a capitalei Rusiei, Moscova, în noaptea de 1 spre 2 noiembrie, scrie Meduza

Vladimir Marugov și soția sa se aflau într-o saună, când au fost atacați de două persoane mascate. Infractorii i-au legat și au cerut bani de la aceștia. Femeia a reușit să fugă și să cheme poliția.

Polițiștii sosiți la fața locului au găsit cadavrul lui Marugov în saună, rănit de o săgeată trasă din arbaletă.

Potrivit sursei, în momentul crimei, acasă erau socrul omului de afaceri și menajera și fiul de cinci ani al acestuia, care a fost luat de la baie cu câteva minute înainte de atac.

Meduza scrie că sauna se află la 40 de metri de casă, în aceeași curte, din acest motiv nimeni nu a auzit țipetele victimelor.

Atacatorii au reușit să fugă cu o mașină care a fost găsită la marginea orașului Istra, în apropiere de Moscova. La câteva ore după crimă polițiștii ruși au reușit să prindă unul dintre atacatori. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat din Asia Centrală, în vârstă de aproximativ 50 de ani. Al doilea nu a fost deocamdată localizat.

Motivele infracțiunii sunt la acest moment neclare – anchetatorii iau în calcul atât versiunea jafului, cât și versiunea unui omor la comandă.

Marugov deținea unele dintre cele mai mari fabrici de prelucrare a cărnii din Rusia.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *