Vlad Țurcanu părăsește PUN și se retrage din activitatea politică: Nu are nicio legătură cu rezultatul alegerilor

Autor: , in Actualitate / Politic / 2 noiembrie, 2020, 21:19 Etichete: ,

Prim-vicepreședintele Partidului Unității Naționale, Vlad Țurcanu, pleacă din formațiune și se retrage din activitatea politică. Anunțul a fost făcut luni, 2 noiembrie, într-o declarație pe pagina sa de Facebook. 

„Am așteptat să se încheie campania electorală ca să vă pot comunica tuturor că m-am retras din PUN și din activitatea politică”, a scris politicianul.

Vlad Țurcanu a menționat faptul că și-a anunțat colegii despre plecarea sa sâmbătă, cu o zi înainte de ziua alegerilor prezidențiale. „Am vrut să arăt că n-are nicio legătură cu rezultatul electoral al candidatului PUN, ci cu lucruri care s-au petrecut mai înainte”, a precizat prim-vicepreședintele PUN. 

Acesta a spus, totodată, că rămâne în spațiul public, „pentru a promova valorile în care cred și care fac parte din mine”.

Președintele PUN, Octavian Țîcu a declarat că pentru Vlad Țurcanu ușa PUN va fi mereu deschisă.

„A anunțat că are un proiect în societatea civilă, care presupune detașare de politic. A fost alături de noi la colectarea semnăturilor, responsabil pentru Ialoveni, unde împreună cu echipa a adunat aproape 1.000 de semnături. M-a suplinit la dezbaterile televizate și radio pe parcursul campaniei. I-am mulțumit și îi urăm succes în activități. Pentru el ușa la PUN este oricând deschisă”, a declarat Octavian Țîcu pentru Cotidianul.

Vlad Țurcanu și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Popular Românesc la sfârșitul lunii decembrie 2019 și a aderat la PUN, unde a fost numit în funcția de vicepreședinte a partidului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *