(VIDEO) Renato Usatîi: Am discutat cu Maia Sandu la telefon, mâine vom avea o întrevedere

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 2 noiembrie, 2020, 21:58 Etichete: ,

Liderul și candidatul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a făcut primele declarații după anunțarea rezultatelor turului I de alegeri prezidențiale din 1 noiembrie. Usatîi a dat de înțeles că urmează să se întâlnească cu Maia Sandu, pentru a discuta despre o eventuală susținere a politicienei în turul doi.

„Noi am ajuns la inima cetățenilor prin faptul că ei au crezut în ceva. Unii în Unire, alții în parcursul european. Eu mă mândresc cu faptul că am reușit oameni cu viziuni diferite, că fac ceva pentru oameni, dar nu-i divizez”, a declarat Usatîi, care a ținut să mulțumească oamenilor care l-au votat.

Renato Usatîi a declarat că este interesat de alegeri parlamentare anticipate. „Mă interesează cum va fi dizolvat Parlamentului. Am discutat cu Maia Sandu astăzi la telefon. Am convenit ca mâine să avem o întrevedere, după care vom ieși la declarații. Eu am făcut promisiuni la oameni care așteaptă să fie îndeplinite. Sper mâine când vom conveni cu Maia Sandu ca primul decret prezidențial să se refere la dizolvarea Parlamentului”, a declarat Renato Usatâi.

„Primul scop este să dizolvăm acest bordel politic, care este Parlamentul. După asta vom vorbi despre susținere, a adăugat Usatîi.

Precizăm că Renato Usatâi a acumulat 16,9 la sută din voturi în cadrul primului tur al alegerilor prezidențiale.

Amintim că Maia Sandu a câștigat detașat alegerile prezidențiale din 1 noiembrie în Chișinău, cu un scor de 36,2%.

De menționat că luni, 2 noiembrie, a doua zi după alegerile prezidențiale, patru contracandidați și-au anunțat susținerea pentru Maia Sandu în turul II de scrutin.

Este vorba despre Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Dorin Chirtoacă și Tudor Deliu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *