Maia Sandu: Dodon nu poate decât să-l pândească pe Macron sau alt președinte la WC ca să-și facă un selfie (STOP CADRU)

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 3 noiembrie, 2020, 23:02

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, tot ea candidată din partea formațiunii politice în cadrul alegerilor prezidențiale, a declarat că contracandidatul ei Igor Dodon maxim ce poate să facă este „să meargă la întruniri internaționale și să pândească un președinte sau altul când aceștia ies de la wc, ca să-și facă un selfie”.

„Dodon ne spune povești cu zmei ca să-i sperie pe oameni pentru a putea să rămână în funcție. Dar, oamenii au văzut suficiente și știu că el este cel mai mincinos politician care l-a avut vreodată Republica Moldova (…)În pragul disperării și sărăciei i-au adus pe oameni politicienii corupți. Igor Dodon se face vinovat de dezastrul în care suntem”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS se întreabă de ce contracandidatul ei în turul doi al scrutinului prezidențial abia acum merge în vizite în sate, dar nu a făcut-o în cei patru ani de mandat.

„Trebuie să creăm condiții ca oamenii să poată să muncească acasă și ca să aibă condiții normale de trai, în fiecare localitate. De ce Igor Dodon nu a făcut nimic în sate timp de patru ani? Acum și-a amintit de sate. Dar câți bani a adus din proiecte ca să se construiască sisteme de apă și canalizare, ca să se ilumineze străzile? (…) Dodon maxim ce poate să facă este să meargă la niște întruniri internaționale și să-l pândească pe președintele Macron sau pe altul când aceștia ies de la veceu, ca să-și facă un selfie”, a afirmat Maia Sandu.

Candidata PAS la prezidențiale susține că satele noastre dispar din cauza sărăciei, astfel, fiind nevoie de investiții serioase.

„Economia este stoarsă, dar nu trebuie de scos banii din agenții economici. Până a pune economia pe picioare trebuie să aducem resurse externe, iar eu pot face acest lucru. Cu credibilitatea mea mă angajez să negociez sume importante pentru a dezvolta satele”, a menționat lidera PAS.

COTIDIANUL va reveni cu o reacție a lui Igor Dodon la declarațiile făcute de Maia Sandu.

Maia Sandu a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale, având un avans de aproape 50 de mii de voturi față de Igor Dodon, cu care își va disputa fotoliul de președinte în cadrul turului II al alegerilor, după numărarea preliminară finală realizată de CEC.

Astfel, Maia Sandu a acumulat peste 488 de mii de voturi, sau un scor de aproape 36,2%. Pentru Igor Dodon au votat au aproape 440 de mii de alegători, adică 32,6% din cei care și-au exprimat opinia de vot.

Declarațiile la acest subiect, după minutul 20:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *