(VIDEO) Candu confirmă că Dodon a ajuns la putere cu ajutorul PDM: A luat „kulioace” cu bani și a fost susținut de Plahotniuc

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 3 noiembrie, 2020, 19:35 Etichete: ,

Președintele în exercițiu Igor Dodon a ajuns la putere cu sprijinul lui Vladimir Plahotniuc și a Partidului Democrat. Declarația aparține fostului vicepreședinte al PD, care a combătut mai multe afirmații ale șefului statului într-o intervenție live pe Facebook. 

„Igor „Kremlinovici”, „Kuliok” Dodon, ne vorbește nouă despre faptul că el a luptat cu regimul lui Plahotniuc și asta este, de fapt, cea mai mare realizare a lui. Igor Nicolaevici, dumneata ai ajuns președinte cu ajutorul lui Plahotniuc și a echipei Partidului Democrat, dar învinuiești contracandidata ta Maia Sandu că a fost în regim și a lucrat? Dumneata ai luat „kulioace” cu bani și ai fost susținut, inclusiv de Plahotniuc”, a declarat Andrian Candu.

„Am văzut că și Rusia la fel, din declarațiile tale.. Primeai cât? câte 700 – 800 de mii de euro pe lună pentru întreținerea partidului? Și vorbești despre faptul că ai luptat împotriva regimului, din care faci parte?” a continuat liderul Pro-Moldova.

Despre Maia Sandu, Candu a declarat că poate spune „foarte multe opinii” despre perioada în care aceasta a ocupat funcția de prim-ministru al R. Moldova.

„A făcut și greșeli, sunt sigur că a și învățat din ele. Dar, nu am nicio tăgadă și nicio îndoială despre integritatea și sinceritatea acestei persoane. Noi trebuie să scăpăm de Igor Dodon. Deoarece în următorii patru ani de zile nu va aduce nimic bun țării. Iar cea care va veni în fotoliul de președinte, va învăța, își va face echipă. Sunt sigur că va fi mai bine”, a declarat Andrian Candu.

Reacția lui Andrian Candu vine după mai multe declarații făcute de Igor Dodon în această dimineață.

Citește și: Igor Dodon, dezlănțuit la adresa Maiei Sandu într-un discurs plin de manipulări; Principalele teze.

Igor Dodon este candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova clasat pe locul 2 în cadrul alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie. Acesta se va duela cu lidera PAS, Maia Sandu.

Amintim că  Iurie Reniță a făcut publice imagini în care se vede cum Vladimir Plahotniuc îi întinde o sacoșă lui Igor Dodon, pentru a fi transmită lui „Cornel” pentru salarii. Cazul a ajuns în atenția procurorilor, care au inițiat dosar penal.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X