(VIDEO) Alexandru Machedon: „E timpul să alegem un Președinte veritabil, să o votăm pe Maia Sandu!”

Autor: , in Actualitate / Prezidențiale 2020 / 5 noiembrie, 2020, 22:25

„Avem acum o șansă, probabil unica în ultimii 30 de ani, să ne unim și să oferim acestei țări oportunitatea unui progres social și economic, a unui parcurs cu adevărat democratic, în frunte cu un Președinte cu viziune și determinare, așa cum este Maia Sandu”. Îndemnul vine de la președintele concernului StarNet, Alexandru Machedon, care susține că deși a achitat de-a lungul anilor impozite de sute de milioane de lei și a investit sume enorme în dezvoltarea economiei, nu a fost susținut de stat, ba dimpotrivă s-a ales numai cu piedici. 

Astfel, omul de afaceri e sigur că lucrurile vor lua o întorsătură pozitivă în țara noastră, dacă Maia Sandu va ajunge să ocupe fotoliul de președinte al Republicii Moldova.

„Ani la rând am fost persecutat și filat de regimurile care s-au perindat la guvernare. Sunt sigur că sunt sute de antreprenori care încearcă să dezvolte afaceri în Republica Moldova au fost supuși acelorași persecuții. Deși niciodată nu am făcut parte din vreun partid, în ultimii șase ani m-am implicat activ în viața politică din dorința sinceră de a pune umărul la viitorul acestei țări și de a le oferi tinerilor speranța și șansa unui trai acasă. Nu am renunțat niciodată la ideea că Republica Moldova poate deveni o țară cu instituții funcționale, o țară în care oamenii onești nu trebuie neapărat să fie și săraci, o țară al cărei potențial economic poate și trebuie să fie valorificat, o țară care poate colabora și cu estul și cu vestul”, a declarat Alexandru Machedon.

Alexandru Machedon mai susține că pe 15 noiembrie trebuie să ne dăm votul pentru un președinte care să aducă prosperare și bunăstare.

„Sunt convins că noi, antreprenorii, suntem elementul indispensabil al dezvoltării și progresului. Cu un Președinte onest precum Maia Sandu, putem crea un climat favorabil, nu doar pentru lansarea afacerilor, dar și pentru atragerea fondurilor internaționale și investițiile locale. Mereu suntem speriați cu tancurile rusești, cu maidanuri, cu închiderea școlilor rusești și unirea cu România. Ei vor să ne separe în cei de dreapta și stânga, însă cu adevărat dușmanii noștri sunt corupția în toate instituțiile statului și structurile criminale care controlează organele de stat. Iar noi poporul, care ne aflăm într-un conflict continuu pe motive etnice sau lingvistice, nu putem vedea realitatea. Nici nu ne putem imagina proporțiile ilegalităților care se petrec în jurul nostru. E timpul să facem pasul potrivit. E momentul să ne facem vocile auzite, e momentul ca pe 15 noiembrie să fim eroii care vor apăra interesele acestei țări, e timpul să alegem un Președinte veritabil. E timpul să o votăm pe Maia Sandu! Un președinte pentru popor”, a mai menționat președintele concernului StarNet.

Pe 15 noiembrie, moldovenii sunt așteptați la urne, pentru a-și exercita dreptul de vot în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

La fotoliul de șef de stat aspiră lidera PAS, Maia Sandu şi candidatul independent susținut de PSRM, Igor Dodon.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *