(FOTO, VIDEO) Socialistul Bogdan Țîrdea, „șocat” că Facebook i-a blocat o postare cu informații false despre Maia Sandu

Autor: , in Actualitate / Politic / Social / 6 noiembrie, 2020, 21:53

Rețeaua socială Facebook i-a blocat deputatului socialist Bogdan Țîrdea o postare care conține mai multe informații false și în care a fost vizată și candidata PAS, Maia Sandu, deoarece cele publicate instigă la ură și încalcă normele comunității. Parlamentarul PSRM se arată „șocat” de decizia responsabililor de la Facebook și spune că acest lucru ar însemna „falsificarea alegerilor în folosul Maiei Sandu”.

Socialistul a transmis pe canalul său de Telegram că „am scris despre valorile familiei, rolul ei în viața fiecărui om”, îndemnând „să ne unim și să demonstrăm că suntem oameni liberi”.

Citiți și: Maia Sandu: Dacă veţi auzi că voi închide bisericile sau că mi-am schimbat orientarea sexuală, să știți că sunt minciuni de la consultanții lui Igor Dodon

În postarea sa, Țîrdea a scris că „globaliștii și liberalii au declarat război familiei tradiționale, bărbatului și femeii. Ni se sugerează că nu există mamă și tată, ci părintele 1 și părintele 2, ni se impun căsătoriile între persoanele de același sex, ni se explică faptul că bărbatul se poate considera femeie și invers”.

„În SUA, Biden, curatorul lui Sandu, promovează dreptul copiilor de 8 ani de a-și schimba sexul. (…) În țara noastră, sunt pompate milioane de euro pentru a distruge familia. (…) Sandu propune deschis introducerea în școli a lecțiilor despre drepturile LGBT, educație sexuală”, a adăugat acesta.

De fapt, într-un video de acum patru ani, candidata PAS a fost întrebată ce atitudine are față de comunitatea LGBT, iar aceasta a menționat că „partidul nostru este pentru drepturile omului, credem că trebuie să respectăm drepturile tuturor oamenilor, trebuie să vorbim în societate mai mult despre toleranță. Probabil, trebuie să lucrăm în învățământ. Toți dorim să construim o societate în care toți să ne simțim bine”.

Anterior, Maia Sandu a atenționat că în spațiul public ar putea să apară informații false despre ea.

„Dacă veţi auzi că voi închide bisericile sau că mi-am schimbat orientarea sexuală, sau că sunt agent al extratereştrilor sau masonilor, sau că voi pune hotar pe Nistru, să ştiţi că toate aceste minciuni vin de la consultanţii lui Igor Dodon”, a transmis președinta PAS la mijlocul lunii octombrie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *