Tragedie într-o familie din Briceni: Un băiat de 12 ani și-a pus capăt zilelor

Autor: , in Social / 7 noiembrie, 2020, 19:37

Nenorocire într-o familie cu patru copii din satul Bălcăuți, raionul Briceni. Un băiat de 12 ani și-a pus capăt zilelor într-un șopron. Oamenii legii au fost alertați de mama acestuia despre tragedia care s-a produs în amiaza-zilei de sâmbătă, 7 noiembrie.

Solicitată de COTIDIANUL, șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratul General al Poliției, Diana Fetco, ne-a declarat că o femeie de 32 de ani a anunțat că și-a depistat feciorul său minor stangulat în șopronul din gospodărie.

La fața locului s-a deplasat Grupa Operativă în componență deplină, în comun cu procurorul de serviciu.

„Băiatul a decedat în urma strangulării. Minorul în cauză a fost dezlegat de către rudele sale, totodată au intervenit și angajații din cadrul Serviciului de Urgență Medicală, care au constatat decesul acestuia. La fața locului, a fost cercetat șopronul unde a fost depistat minorul, domiciliul și în special camera unde acesta locuia, însă careva scrisori de adio nu au fost depistate”, a declarat Fetco.

Oamenii legii au stabilit că familia este completă. Tatăl are 33 de ani, iar mama – 32 de ani. Cei doi soți au patru copii: unul de 10 ani, altul de 5 ani și mezinul de 3 ani. Cel mai mare copil avea 12 ani și nu se cunoaște deocamdată motivele pentru care a decis să-și pună capăt zilelor.

De asemenea, femeia este însărcinată și urmează să aducă pe lume al cincilea copil.

Cadavrul băiatului de 12 ani a fost transportat în cadrul SML Edineț pentru examinarea medico-legală.

„Fiind audiați, vecinii au declarat că părinții celor patru copii nu făceau abuz de alcool. Părinții băiatului nu-și pot explica gestul la care au recurs fiul lor de 12 ani”, a precizat șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratul General al Poliției, Diana Fetco

Pe cazul dat a fost înregistrat un proces penal, iar fapta urmează a fi examinată conform art. 274 Cod de Procedură Penală.

În cadrul procesului penal urmează a fi acumulate toate materialele în privința minorului și familia acestuia, dar și urmează a fi stabilit motivul de strangulare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *