ULTIMA ORĂ! Schimbări majore în PDM. Ultimele noutăți făcute publice de Filip

Autor: , in Actualitate / Politic / 7 noiembrie, 2020, 15:27

Membrii Partidului Democrat (PDM) s-au întrunit sâmbătă, 7 noiembrie, la ședința Biroului Executiv extins al Partidului Democrat, în cadrul căreia a fost adoptată o decizie a formațiunii în legătură cu cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie 2020.

Liderul PDM, Pavel Filip, a declarat că la ședința Biroului Executiv care a durat mai mult de două ore și jumătate a fost aprobată o declarație care a fost susținută aproape în unanimitate, doar două persoane s-au abținut.

„PDM își reiterează apartenența la valorile europene și social-democrate și își reafirmă disponibilitatea de a munci și în continuare (…) Vom menține neutralitatea în alegerile prezidențiale. Îndemnăm pe fiecare să voteze conform valorilor pe care le împărtășesc. PDM a luat decizia ca, imediat după învestirea în funcție a președintelui ales, să-și retragă reprezentanții săi din Guvern, pentru a oferi acestuia posibilitatea de a construi o colaborare eficientă cu Legislativul și Executivul, în conformitate cu prevederile constituționale”, a declarat Filip.

Pavel Filip a precizat că PDM invită toate partidele politice parlamentare autentice la dialog pentru a identifica o formulă guvernamentală reprezentativă, capabilă să depășească criza, să relanseze economia și să lupte eficient împotriva pandemiei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X