Maia Sandu anunță că va da în judecată mai multe posturi tv și de radio, dar și pe Igor Dodon, pentru difuzarea un spot electoral

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 9 noiembrie, 2020, 23:50 Etichete: ,

Candidata PAS, Maia Sandu, la alegerile prezidențiale, anunță că va acționa în judecată mai multe posturi tv și de radio, dar și pe contracandidatul său, Igor Dodon, pentru difuzarea un spot video. Potrivit politicienei, materialul video este „complet mincinos, și calomnios” și că va merge în instanță împotriva tuturor celor care îl difuzează. 

Declarația a fost făcută luni seara, 9 noiembrie, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”, de la canalul de televiziune TV8.

„Noi am anunțat sursa acestor fake-uri, aceasta este Igor Dodon și echipa lui, dar am anunțat și toate posturile de televiziune și radio, care au difuzat un spot care este total mincinos, calomnios, i-am anunțat că o să mergem în instanța de judecată, indiferent de ce aranjamente contractuale au, dar asta este ilegal ceea ce fac ei și vom merge în instanța de judecată. Acum am colectat toată informația despre cei care transmit aceste spoturi calomnioase la adresa mea și merg în instanța de judecată împotriva tuturor celor care distribuie. Da, vom acționa în judecată aceste posturi tv și de radio și pe Igor Dodon”, a declarat lidera PAS, Maia Sandu.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute, ex-ministra Justiției, tot ea vicepreședinta PAS, Olesea Stamate, a declarat în cadrul unui briefing de presă că la mai multe posturi de radio și posturi TV este difuzat un spot electoral în care este atacată candidata la prezidențiale Maia Sandu.

Stamate a cerut să fie oprită difuzarea acestuia, argumentând că acest fapt contravine Codului Electoral.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *