Mesajul Cristinei Lesnic, după ce Ion Chicu a revocat-o din funcția de viceprim-ministră: Plec cu capul sus

Autor: , in Politic / 9 noiembrie, 2020, 13:44

Cristina Lesnic a venit cu o reacție, după a fost revocată din funcția de viceprim-ministră pentru Reintegrare, menționând că „pleacă cu capul sus”.

„Am decis să demisionez din funcția de viceprim-ministru pentru reintegrare cu convingerea că mi-am dus cu demnitate mandatul și misiunea. Plec cu capul sus! Este o decizie politică asumată!Am luat această decizie după ce astăzi dimineață, eu și colegii mei, miniștrii Igor Șarov, Alexandru Pînzari și Sergiu Răilean am avut o discuție cu prim-ministrul Ion Chicu”, a declarat Lesnic.

Cristina Lesnic a menționat că a preluat mandatul cu o zi înainte de declararea stării de urgență în Republica Moldova, fiind un test dur profesional și emoțional.

„M-am dedicat din plin ca dimensiunea drepturilor omului, cazurile individuale și situația reală din regiunea transnistreană și din Zona de Securitate să ajungă pe agenda viitoare a Conferinței în formatul 5+2, și cel mai important pe agenda Comitetului Permanent al OSCE de la Viena.Țin să mulțumesc tuturor colegilor din Cabinetul de Miniștri! Exprim recunoștință corpului diplomatic cu care am muncit în mod constant, colegilor din echipa Biroului politici de reintegrare, mediatorilor și observatorilor din formatul 5+2”, a adăugat Lesnic.

În final, Lesnic a afirmat că „mă simt mândră că am fost susținută de oameni cu caracter, de prieteni devotați, familia mea și echipa PDM”.

Vezi și: Lista miniștrilor propuși de premierul Ion Chicu, după ce au fost revocați cei democrați

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X