Grav accident la Rezina, cu implicarea unui Kamaz al S.A. „Drumuri Orhei”. Un bărbat a ajuns la spital cu traumatisme

Autor: , in Auto / Social / 10 noiembrie, 2020, 18:07 Etichete: , , ,

Șofer de 48 de ani a ajuns la spital cu multiple traumatisme după ce mașina în care se deplasa a fost tamponată violent de un camion al S.A. „Drumuri Orhei”. Accidentul s-a produs astăzi, 10 noiembrie, în apropiere de satul Cuizăuca, raionul Rezina. 

Solicitată de Cotidianul, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Rezina, Elena Băetrău, a declarat că oamenii legii au fost alertați la ora 12:15 în privința unui accident pe traseul principal R-20 Rezina – Orhei, cu posibile victime.

La fața locului, polițiștii au constatat că un șofer cu vârsta de 59 de ani care conducea un autocamion de model KAMAZ, pe traseul R-20 Orhei – Rezina – Rîbnița, din direcția orașului Orhei, a efectuat o manevră de depășire în loc interzis.

În timpul manevrei, șoferul Kamaz-ului nu a ținut cont că o altă mașină de model VAZ care se deplasa în față, a semnalizat pentru a efectua manevra de viraj la stânga de pe drum principal pe drum secundar și a tamponat automobilul de model VAZ lateral în partea stângă.

Poliția menționează că automobilul VAZ, condus de un bărbat de 48 de ani, se deplasa regulamentar.

În urma impactului ambele autovehicule au derapat de pe traseu pe un teren agricol. Șoferul automobilului VAZ a fost preluat de către SAMU Rezina și internat.

Șoferul camionului a fost supus testului alcoolscopic de tip Drager, care a arătat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.00 mg/ l.

Poliția cercetează cazul.

IP Rezina
IP Rezina
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *