Eremei Priseajniuc, demis de la șefia Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale: Mesajul acestuia

Autor: , in Actualitate / Social / 11 noiembrie, 2020, 20:55

Fostul consilier al lui Pavel Filip care până astăzi a îndeplinit funcția de director general Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, Eremei Priseajniuc, a fost demis. O hotărâre în acest sens a fost aprobată în ședința cabinetului de miniștri din 11 noiembrie.

Tot astăzi, Guvernul a numit un nou director al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale. Este vorba de Silvia Cebotari, care anterior a ocupat această funcție până în luna iunie curent.

Vezi și: Un fost consilier al lui Pavel Filip, numit la șefia Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale

La scurt timp, Priseajniuc a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook în care declară că speră ca procesele inițiate în ultimele cinci luni vor fi continuate de viitoarea conducere.

„Sper că procesele inițiate în ultimele cinci luni își vor găsi continuitatea, pentru că ele sunt absolut necesare Republicii Moldova, cetățenilor noștri. Rămân fidel principiilor și abordărilor de care am dat dovadă până în prezent și le voi promova indiferent de postura sau activitățile mele de viitor”, a scris acesta.

Priseajniuc a fost consilierul principal de stat în Cabinetul fostului premier Pavel Filip începând cu luna februarie 2016.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *