Scandalul de la tipografia cu ziarele pentru Dodon: Îmbrânceli între doi deputați (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 11 noiembrie, 2020, 17:33

În timpul scandalului la editura de stat „Universul”, unde mai mulți reprezentanți ai opoziției au depistat mai multe ziare electorale care ar fi fost tipărite aici într-un tiraj mult peste cel declarat, au avut loc și îmbrânceli între deputatul PAS, Lilian Carp, și deputatul PSRM, Grigore Novac.

Grigore Novac și Lilian Carp au fost filmați în timp ce se îmbrâncesc. Conflictul s-a iscat în momentul în care deputatul PAS intenționa să intre în tipografie, în timp ce oamenii legii documentau cazul, iar parlamentarul socialist a blocat accesul în interior.

Conflictul a fost aplanat de poliștii aflați la fața locului.

Menționăm că, în această dimineață au fost depistate mai multe microbuze pline cu ziare tipărite în favoarea candidatului independent și susținut de socialiști, Igor Dodon, în apropiere de Editura „Universul”, care este însă o tipografie de stat, iar în ziare se raportează o tipografie privată.

Amintim că în luna iunie, deputatul PSRM, Grigore Novac și deputatul PAS, Mihai Popșoi, au fost implicați într-o dispută în cadrul unei emisiuni televizate. Novac a sărit la bătaie, după ce a fost criticat că ar fi înregistrat o căsătorie fictivă pentru a beneficia de unele terenuri. Ulterior, deputatul socialist i-a reproșat celui de la PAS că nu trebuie să îi ponegrească soția și rudele.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X