Staff-ul lui Igor Dodon, despre ziarele tipărite la editura de stat „Universul”: Isterie falsă. Noi respectăm întocmai prevederile legislației

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 11 noiembrie, 2020, 16:00 Etichete: , , , ,

Reprezentanții staff-ului electoral al lui Igor Dodon, au venit cu o reacție la acuzațiile de utilizare a resurselor administrative în campanie după ce un număr impunător de ziare „Socialistul” au fost tipărite la editura de stat „Universul”. Potrivit acestora, în acest caz au fost respectate toate prevederile legale, iar oponenții fac isterie falsă. 

„Comanda tirajului a fost făcută la o tipografie privată. Aceasta ne-a anunțat că are probleme tehnice și a apelat la un subantreprenor pentru a tipări. Staff-ul are contract de tipar cu agentul economic privat. Cel din urmă ne-a dat asigurări că are contract cu tipografia Universul. Noi respectăm întocmai prevederile legislației, iar ceea ce fac oponenții, este o isterie falsă”, a declarat pentru Cotidianul Ludmila Muntean, purtătoarea de cuvânt a echipei de campanie a candidatului susținut de PSRM la prezidențiale, Igor Dodon. 

Amintim că miercuri, 11 noiembrie, cu trei zile înainte de al doilea scrutin prezidențial, membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) l-au acuzat pe Igor Dodon de utilizarea resurselor administrative în campania prezidențială după ce ziarul electoral al candidatului ar fi fost tipărit la Editura „Universul”, deținută de stat în proporție de 100%.

Potrivit membrilor PAS, sute de mii de ziare electorale ale candidatului au fost găsite ticsite în două microbuze, dar și pe bandele rulante ale tipografiei, în proces de tipărire.

Amintim că Igor Dodon este candidatul susținut de PSRM care se va duela cu lidera PAS, Maia Sandu, în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Scrutinul se va desfășura duminică, pe data de 15 noiembrie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X