(VIDEO) Primarul de Chișinău, Ion Ceban, își ia concediu din nou pentru a se implica în campania lui Igor Dodon

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 12 noiembrie, 2020, 16:31 Etichete: , , , ,

Cu doar trei zile înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, primarul orașului Chișinău, Ion Ceban își ia, din nou, concediu pentru a se implica în campania electorală a candidatului independent Igor Dodon. Anunțul a fost făcut joi, 12 noiembrie, în cadrul unui briefing de presă susținut de staff-ul lui Igor Dodon. 

„Așa cum am procedat anterior, mi-am luat trei zile libere incepand cu ziua de astăzi, joi, vineri și sâmbătă, pentru a fi alături de echipă.  Consider că așa este corect și consider că procedez corect atât în raport cu cetățenii noștri, dar mai cu seamă în aceste condiții, cu cei care îmi sunt colegi”, a spus Ceban. 

„Oamenii din municipiu au înțeles că se poate altfel și mult mai bine. Iată de ce astăzi, 11 primari din suburbii se alătură pentru al susține pe Igor Dodon. Acești oameni ne susțin în acest început de schimbare pentru toți oamenii, pentru municipalitate, pentru țară. Eu sunt sigur că doar cu Igor Dodon putem continua lucrurile frumoase. Eu voi merge la vot pentru candidatura domnului Igor Dodon. Avem nevoie de siguranță și stabilitate”, a declarat Ceban.

Amintim că înainte de primul tur al alegerilor, edilul Capitalei și-a luat concediu pentru o săptămână, pentru a-l susține pe Igor Dodon. Decizia lui ion Ceban a nedumerit societatea, întrucât în timpul campaniei electorale pentru funcția de primar al capitalei din 2018, acesta promitea că nu se va implica „nici într-un fel în politică”, iar atunci când era întrebat dacă va susține socialiștii în campaniile electorale răspundea cu un „Nu” ferm.

Ion Ceban și-a suspendat statutul de membru al PSRM după ce a câștigat alegerile pentru funcția de primar al capitalei. Chiar și așa, el a fost văzut în repetate rânduri la ședințe de partid ale socialiștilor.

Turul doi al alegerilor prezidențiale se va desfășura duminică, 15 noiembrie. Moldovenii vor avea de alege la funcția de președinte a țării între lidera PAS, Maia Sandu, și liderul neformal al PSRM, Igor Dodon.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *