Foto: agora.md

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a vorbit în cadrul unui live pe Facebook despre scrutinul prezidențial, lansând un șir de acuzații în adresa candidatului independent și susținut de socialiști, Igor Dodon.

Candu a anticipat că Dodon va pierde turul doi al scrutinului prezidențial.

„Dacă nu era Plahotniuc, nu era să ajungă Dodon în funcția de președinte. Igor Nikolaevici, nu erai să intri în istorie ca fiind șef de stat. De fapt, Dodon o să ramână președintele ‘kuliok‘ (…) Ne stai în gât cu toate minciunile și manipulările, domnule Dodon”, a declarat Candu.

Liderul Pro Moldova susține că Dodon simte că pierde al doilea tur al scrutinului prezidențial. Mai are câteva zile de putere (…) În noaptea de 15 spre 15 noiembrie, Dodon trebuie să înțeleagă că oamenii nu uită trădările”, a adăugat Candu.

De asemenea, Candu a amintit de acuzațiile lansate în adresa diasporei.

„Asta Dodon trăiește într-o lume paralelă, dar nu diaspora. Dodon în genere a uitat că există semafoare, la mașinile cu care se plimbă și bodyguarzii care îi are”, a afirmat liderul Pro Moldova.

În final, Andrian Candu a îndemnat oamenii să se gândească bine înainte de a-și exercita dreptul la vot.

„Poate nu îi sunt simpatic Maiei Sandu, dar nici nu caut dragostea nimănui. Am și eu regretele mele, dar toți avem greșeli. Duminică votăm Maia Sandu. Igor Dodon va rămâne în istorie alias Kremlinovici kuliok”, a conchis Candu.

Maia Sandu a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale, având un avans de aproape 50 de mii de voturi față de Igor Dodon, cu care își va disputa fotoliul de președinte în cadrul turului II al alegerilor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here