(STOP CADRU) Dodon îl invocă pe Ștefan cel Mare: Atunci era mai simplu. I-a tras în ţeapă pe toţi

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 13 noiembrie, 2020, 16:24

În cadrul mitingului organizat vineri, 13 octombrie, Igor Dodon l-a invocat pe Ştefan cel Mare pentru a-i convinge pe cetăţeni să-l voteze în turul doi de scrutin prezidențial care va avea loc duminică, 15 noiembrie, şi a spus că situaţia de acum e similară cu cea de pe vremea fostului domnitor.

„Aici alături este monumentul lui Ştefan cel Mare. Foarte des mă întreabă: cui i-a fost mai greu? Nouă, în această perioadă, sau pe timpul lui Ştefan? Noi avem aceleaşi probleme ca în timpul acela. Ce a făcut Ştefan cel Mare? În primul rând, s-a lămurit cu boierii, numai că atunci era mai simplu, i-a tras în ţeapă pe toţi. Noi pe parlamentari nu putem să îi tragem în ţeapă. Dar, problema e aceeași”, a declarat Dodon.

Dodon este de părere că sunt necesare alegeri parlamentare anticipate.

Liderul independent și susținut public de socialiști susține că „valorile lui Ştefan trebuie păstrate în Republica Moldova”.

„Peste câteva zile trebuie să luăm o decizie importantă. Unde şi cum se va mişca Republica Moldova”, a mai spus Dodon.

Menționăm că, nu Ștefan cel Mare, dar Vlad Țepeș a rămas cunoscut în istorie pentru severitatea sa și pentru că obișnuia să își tragă inamicii în țeapă.

Petiție online: Se cere excluderea lui Dodon din cursa electorală. Peste 7.000 de semnatari în mai puțin de 24 de ore

Amintim că Igor Dodon este candidatul susținut de PSRM care se va duela cu lidera PAS, Maia Sandu, în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Scrutinul se va desfășura duminică, pe data de 15 noiembrie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *